Tuesday, April 23, 2024

ZADNJE OBJAVE

Trade glasine: Bojan Bogdanović bi mogao dobiti hrvatskog suigrača?

Los Angeles Clippersi u osnovi imaju sve: predvode ih dva NBA superstara (Kawhi Leonard i Paul George), niske igrače koji su jednako dobri u napadu i u obrani, odličnog glavnog trenera i vlasnika spremnog momčadi osigurati sve što im treba.

No neki ipak govore kako nemaju visoku liniju dovoljno dobru za osvajanje NBA naslova. Mnogi se pitaju tko će kada zagusti igrati dobru obranu protiv Anthonyja Davisa i Nikole Jokića?

Ta je dilema osnova potencijalnog tradea koji je nedavno predložio Justin Alvarado iz Clutch Pointsa:

“Jedna od najvećih kritika Clippersa je ta što nemaju jaku centarsku liniju. Iako su do sada dobro prošli, to bi im moglo naštetiti kasnije kad se suoče sa ekipama koje imaju odlične centre poput Lakersa, 76ersa itd. Također ne pomaže činjenica da se Montrezl Harrell bliži free agencyju koji tu poziciju potencijalno čini još slabijim. Rudy Gobert bi riješio sve njihove probleme i učvrstio već elitnu obranu.”

gobert-mitchell-bogdanovic-nba-trade-utah-jazz

Nažalost, potencijalni trade za Goberta neće biti lak podvig. Utah Jazz su im veliki suparnici na Zapadu, a Gobert je jedna od glavnih zvijezda momčadi i stup njihove obrane.

No, u slučaju da Gobert postane dostupan, ClutchPoints je predložio ponudu koja uključuje Patricka Beverleyja, hrvatskog reprezentativca Ivicu Zupca, Rodneyja McGrudera i izbor druge runde drafta 2020. godine.

To bi moglo biti dovoljno za postizanje dogovora – no tek treba vidjeti kako će se stvari u NBA ligi sljedećih nekoliko mjeseci odvijati prije nego što donesemo bilo kakve zaključke.

Latest Posts

NE PROPUSTITE