Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Trade glasine: Harden uskoro potpisuje za NBA velikana s Floride?

Poznato je kako je glavna zvijezda Houston Rocketsa, James Harden, zatražio trade od vodstva momčadi, što je “natjeralo” Rocketse da nastave tražiti trade partnere. Prema pisanju novinara Miami Heralda, Barryja Jacksona, Miami Heat je navodno na visokoj poziciji kao potencijalna momčad za koju će “Brada” potpisati.

“Miami Heat je svakako jedna od NBA momčadi koja ga žarko želi potpisati, a zanimanje za trade je obostrano, rekao je izvor upoznat sa situacijom.

Nakon nastupa u NBA finalu, Miami se pojavio kao glavni kandidat za potpis glavne zvijezde Milwaukee Bucksa, Giannisa Antetokounmpoa, a glasine i dalje kažu da bi mogli biti favoriti ako odluči napustiti Milwaukee sljedećeg ljeta.

No, bez ikakvih naznaka što će se dogoditi tada, Heat bi mogao probati potpisati Hardena, odličnog strijelca koji redovito isporučuje barem 30 poena po utakmici (ali i realno troši previše lopti), a koji bi pružio trenutnu prednost Heatu u napadu. S njim, Jimmyjem Butlerom i Bamom Adebayoom, Miami bi mogao postati glavni favorit na Istoku.

Pitanje je jesu li spremni platiti visoku cijenu da bi ga dobili?

Uz zanimanje s obje strane, čini se kako su šanse za odlazak Hardena na Floridu jako dobre. No, uskoro ćemo vidjeti hoće li obje strane uspjeti doći do dogovora te zaključiti trade.

Latest Posts

NE PROPUSTITE