Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Trade glasine: Lakersi žele dovesti zvijezdu Indiane?

Victor Oladipo nije baš imao sreće na početku svoje NBA karijere u dresu Orlanda, budući da se borio za startnu poziciju u momčadi (u prvoj sezoni je startao tek u 44 utakmice) i kako bi se nametnuo na niskoj poziciji. Nakon odlaska iz Orlanda u Oklahoma City Thunder počeo je igrati jako dobro, no ni tamo se nije dugo zadržao, tek jednu sezonu, a potom je trejdan u redove Indiana Pacersa, gdje je doslovno “procvjetao” prije nego što je zadobio dvije ozljede koje su trenutno zaustavile njegovo putovanje k najvišem vrhu NBA “planine”.

Kada je zdrav, prilično je jasno da Oladipo stvara razliku, talentiran je, atletičan, pametan dvosmjerni combo guard koji bi mogao pomoći bilo kojoj momčadi da napravi korak naprijed. Međutim, postoje ozbiljne zabrinutosti u vezi s njegovom sposobnošću da ostane zdrav. Također, navodno je izgubio na eksplozivnosti nakon te dvije ozljede, a što je još važnije, želju za produženjem ugovora s Pacersima.

Dakle, imajući to na umu, Zach Buckley iz Bleacher Reporta sastavio je trade paket koji bi ovog ljeta poslao Oladipa, inače drugi pick prve runde NBA drafta 2013. godine u Los Angeles Lakerse u zamjenu za Dannyja Greena, Kylea Kuzmu, Talena Horton-Tuckera i izbor prve runde drafta 2020. godine.

Očito nas čeka jako zanimljiv nastavak NBA sezone, ostaje za vidjeti hoće li se te glasine i ostvariti.

Latest Posts

NE PROPUSTITE