Tuesday, April 23, 2024

ZADNJE OBJAVE

Trade glasine: Warriorsi žele dovesti glavnu zvijezdu Sixersa

Samo jednu sezonu nakon igranja finala NBA lige, Golden State Warriorsi zauzeli su 15. mjesto na Zapadu, s najlošijim skorom lige 15-50. S obzirom na poteškoće s kojima su se suočili ove sezone (uključujući mnoge ozljede), njihov loš učinak nije baš šokantan, no vjerojatno neće dugo trajati.

Budući da će Steph Curry, Klay Thompson i Draymond Green biti spremni vratiti se potpuno do početka iduće sezone, ništa ih ne može spriječiti da se vrate u borbu za NBA naslov, na koju su se navikli još od 2015. godine.

Štoviše, možemo očekivati ​​da će Warriorsi biti u potrazi za mogućnostima poboljšanja svog rostera. U jednom posebnom scenariju koji je složio Josh Schrock iz NBC Sports Bay Area, mogli bi ponuditi Andrewa Wigginsa, Erica Paschalla i nekoliko draft pickova kako bi doveli Joela Embiida iz Philadelphije.

“Baš kad su im se vjerojatno ugasili snovi o dovođenju Giannisa, stigla je nova nada za dovođenje zvijezde Philadelphia 76ersa. Nakon što su ispali iz playoffa u drugom krugu, trener 76ersa Brett Brown dao je do znanja da tandem Joel Embiid-Ben Simmons nije u njihovim dugoročnim planovima. Budući da je Giannis pred ostankom u Milwaukeeju, Bob Myers skreće pažnju na dovođenje Embiida slanjem Andrewa Wigginsa, Eric Paschalla i dva drafta prve runde u Philadelphiju. Obnova Warriorsa bi tim potezom bila dovršena, a oni bi ušli u sezonu 2020-21 kao jedan od glavnih favorita za osvajanje trofeja Larryja O’Briena.”

Latest Posts

NE PROPUSTITE