Saturday, April 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

Trade izmeðu Knicksa i Timberwolvesa

Momèadi New York Knicksa i Minnesote Timberwolvesa dogovorili su trade u kojem æe novi igraè Wolvesa postat Darko Milièiæ, a dres Knicksa æe navuèi Brian Cardinal. T’Wolvesi su takoðer dobili odreðenu svotu novca u dogovoru koji se odradio u srijedu naveèer.

U ovom tradeu Knicksi æe uštedjeti 1,8 milijuna dolara, dok æe Wolvesi dobiti centra za ostatak sezone. Milièiæ je prethodnih mjeseci izjavio da ide igrat u Europu jer u Knicksima nije dobivo nikakve prilike za igru.

Jasno je da je bio frustriran“, rekao je David Khan, predsjednik košarkaških operacija Timberwolvesa. “Možda æe se i sad tako osjeæat, no ja želim da proèisti svoju glavu iduæih nekoliko mjeseci.

Milièiæ, 24-godišnji košarkaš koji je na draftu 2003. izabran kao drugi izbor od strabe Detroit Pistonsa, iza LeBrona Jamesa, a ispred Carmela Anthonya, Chrisa Bosha i Dwaynea Wadea, na putu je da zaigra za 5. momèad u svojoj karijeri.

Ove sezone za Knickse je igrao u samo 8 utakmica te je na prosjeku od mizernih 2 koša. David Khan izjavljuje: “Nadam se da æe si dopustiti još jednu priliku ovdje. Èak i ako zaigra u Europi, nadam se da æe karijeru završiti u dobrom svjetlu. U našoj situaciji, on æe igrati. Naši treneri su puni entuzijazma. Vidit æemo kako æe on odreagirati.

Latest Posts

NE PROPUSTITE