Wednesday, May 8, 2024

ZADNJE OBJAVE

Trade nakon dugo vremena, Detroit doveo Ilyasovu

Milwaukee Bucksi su napravili razmjenu s Detroit Pistonsima kojima su poslali krilnog centra Ersana Ilyasovu, a u pravcu Bucksa su otišli Caron Butler i Shawne Williams. Vijest je kao uvijek prvi doznao Adrian Wojnarowski.

Pistonsi su dolaskom Ilyasove osigurali u slučaju da im prošlogodišnji startni krilni centar Greg Monroe potpiše za neku drugu momčad jer ovo ljeto može birati u kojoj će franšizi nastaviti karijeru. Dva igrača što je Detroit poslao Bucksima, Butler i Williams za narednu sezonu nemaju garantirane ugovore (imaju team opciju u ugovoru) što Bucksima daje dodatan prostor na salary capu (oko 22 milijuna) s kojim mogu napasti tržite i osnažiti momčad, a primarni zadatak biti će im da zadrže startno krilo Khrisa Middletona.

Ilyasova je u prošloj sezoni za Buckse bilježio 11,5 poena i 4,8 skokova, a njegova visina od 208 cm i realizacija od 39% za tricu predstavlja jaku stretch opciju koja će širiti reket za mladog centra Pistonsa, Andrea Drummonda. Također, Ersan (28 godina, ali nagađa se da je lažirao putovnicu i da je nešto stariji, to datira još od vremena kada je igrao u Barceloni) ima garantiranih 7,9 milijuna za narednu sezonu, a 2015/16 ima 8,4 milijuna dolara koje Pistonsi mogu odbiti jer imaju team opciju za tu sezonu.

Latest Posts

NE PROPUSTITE