Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Trail Blazersi razbili Oklahomu, Warriorsi se izvukli protiv Davisa i Pelicansa

Cavaliersi su prekinuli niz Memphisa od šest pobjeda zaredom i produžili su svoj niz na pet pobjeda. Mario Hezonja je ponovno bio bez učinka, a Warriorsi su se dobro namučili protiv Pelicansa. Portland je s lakoćom pobijedio Thundere na domaćem terenu.

Cleveland Cavaliers – Memphis Grizzlies 103:86

Cavaliersi su zaustavili niz Grizzliesa koji su imali šest pobjeda zaredom. Ovo je Cavsima bila peta pobjeda zaredom, a najbolji je bio Kevin Love s 29 poena, 13 skokova, tri dodavanja i dvije ukradene. LeBron James je imao 23 poena, osam dodavanja, šest skokova i tri ukradene. J.R. Smith je upisao 23 poena, pet skokova i dva dodavanja. Kod gostiju najbolji je bio Zach Randolph s 18 poena, pet skokova, dva dodavanja i dvije ukradene.

Atlanta Hawks – Orlando Magic 120:131

Serge Ibaka je ubacio 29 poena, tri skoka i dva dodavanja u pobjedi Orlanda na gostovanju kod Hawksa. Evan Fournier je upisao 23 poena i šest dodavanja. Elfrid Payton je s klupe imao 26 poena, 14 dodavanja. Damjan Rudež je igrao 12 minuta, upisao je četiri dodavanja i po jednu ukradenu i skok. Mario Hezonja je igrao dvije minute, bez učinka. Dwight Howard je bio najbolji kod domaćina, imao je 20 poena, 16 skokova. Dennis Schröder je imao 19 poena i 13 dodavanja.

Chicago Bulls – Minnesota Timberwolves 94:99

Minnesota je prekinula niz od četiri poraza. Andrew Wiggins je imao 23 poena, devet skokova i tri dodavanja. Zach LaVine je upisao 24 poena, šest skokova i šest dodavanja. Kod Bullsa najbolji je bio Jimmy Butler s 27 poena, devet skokova, šest dodavanja i tri ukradene.

New Orleans Pelicans – Golden State Warriors 109:113

Warriorsi su na malo teži način došli do nove pobjede. Na gostovanju kod Pelicansa najbolji je bio Stephen Curry s 30 poena, sedam dodavanja i četiri skoka. Draymond Green je imao triple-double, 12 poena, 12 skokova, deset dodavanja, četiri ukradene i dvije blokade. Kevin Durant je imao 27 poena, tri skoka, tri dodavanja i dvije blokade. Anthony Davis je upisao 28 poena, osam skokova, tri dodavanja, dvije ukradene i pet blokade.

Phoenix Suns – New York Knicks 113:111 (OT)

Eric Bledsoe je upisao 31 poen u pobjedi Sunsa nad Knicksima. Tek u produžetcima su uspjeli doći do pobjede. Tyson Chandler je imao 13 poena i 23 skoka. Dragan Bender je igrao osam minuta i upisao je tri poena. Kod Knicksa najbolji je bio Kristaps Porzingis s 34 poena, osam skokova, tri ukradene i tri blokade. Kyle O’Quinn je imao 22 poena, 14 skokova i dva dodavanja.

Portland Trail Blazers – Oklahoma City Thunder 114:95

Blazersi su nakon četiri poraza upisali pobjedu. Najbolji u pobjedi protiv Thundera je bio Damian Lillard sa 17 poena, devet dodavanja i dva skoka. Mason Plumlee je imao 18 poena, sedam skokova, dva dodavanja i dva skoka. Russell Westbrook je za Thundere upisao 20 poena, šest skokova i šest dodavanja. Portland je najveću prednost u ovoj utakmici ostvario u drugoj četvrtini koju su pobijedili rezultatom 36:21.

Latest Posts

NE PROPUSTITE