Friday, December 1, 2023

ZADNJE OBJAVE

Trail Blazersi zadržali Nicolasa Batuma

Raznovrsni francuski krilni košarkaš Nicolas Batum prije tri dana prihvatio je ponudu Minnesota Timberwolvesa, ali zbog statusa zaštiæenog slobodnog igraèa Portland je mogao izjednaèiti ponudu i zadržati ga, što je i uèinio.

Batum æe tako potpisati èetverogodišnji ugovor s Portlandom vrijedan 46,5 milijuna dolara. Ovaj potez bio je oèekivan od strane Portlanda, jer oni imaju velika oèekivanja od Batuma i znalo se da ga neæe pustiti u Minnesotu.

Portland je napravio velik broj igraèkih promjena ovo ljeto, napustili su ih Jamal Crawford, Raymond Felton, Hasheem Thabeet i Kurt Thomas, dok su doveli osmoricu, uglavnom rookie, igraèa. Sve promjene Portlanda, ali i ostalih ekipa, možete pogledati ovdje.

Možemo još spomenuti i kako æe od sljedeæe sezone za Blazerse igrati i Ronnie Price, koga su potpisali kao slobodnog igraèa. On je prošle sezone igrao za Phoenix Sunse te je prosjeèno postizao 3,6 poena i 1,9 asistenciju po utakmici.

Batum je prošle sezone okonèao svoju èetvrtu godinu u NBA ligi, a svake je godine podizao svoje brojke. Prošle se godine zaustavio na prosjecima od 13,9 poena i 4,6 skoka.

Latest Posts

NE PROPUSTITE