Saturday, April 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

Trailblazersi prihvaæaju ponude za Andrea Millera

Andre Miller, 35-godišnji razigravaè Portland Trailblazersa, mogao bi svoju dvanaestu sezonu u NBA ligi te treæu i posljednju godinu svog  21 milijun dolara vrijednog ugovora odraditi u novoj sredini ukoliko je suditi po izjavama generalnog menadžera Blazersa, Chada Buchanana.

Javljajuæi se iz momèadskog kampusa, Buchanan je rekao da iako momèad cijeni Millerovu igru, drže sve opcije otvorenima.

“Malo smo razgovarali s Andreom, oèito je svjestan situacije sa svojim ugovorom i zna koji je naš stav prema njemu. Postoji mnogo interesa za Andrea iz raznih razloga. U isto vrijeme, cijenimo ga i shvaæamo što je sve uèinio za nas u protekle dvije godine. Ako se Andre vrati iduæe godine kao naš razigravaè, sretni smo s time. Kao i s bilo kojim drugim igraèem, ako postoji šansa da æete poboljšati momèad, poslušati æete ponude”, zakljuèuje Buchanan.

Miller je ove sezone za Blazerse odigrao 87 od moguæih 88 utakmica, prosjeèno je na parketu boravio 32 minute, u kojima je uknjižio u prosjeku 13 koševa, 7 asistencija i oko 4 skoka po utakmici.

Latest Posts

NE PROPUSTITE