Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Travis Outlaw završio u Kingsima

Sacramento Kingsi uspjeli su dovesti pojaèanje na krilnoj poziciji. Radi se o Travisu Outlawu kojega su prije dva dana otpustili èelnici New Jersey Netsa.

U Netsima su odluèili kako im Outlaw ne treba i iskoristili su amnesty clause èime su se riješili njegovog ugovora u popisu igraèa koji terete njihov salary cap. On je prošle sezone potpisao petogodišnji ugovor vrijedan 35 milijuna dolara. Nakon otpuštanja, postojao je rok od 48 sati tijekom kojih su ekipe ispod granice salary capa mogle dati ponudu za igraèa.

Kingsi su odluèili da im treba takav igraè i postavili su svoju ponudu. Nije poznato je li neka druga ekipa dala svoju ponudu za ovog igraèa, no Kingsi su oèito ponudili najviše novca te su uspjeli dovesti Outlawa.

Outlaw (27) došao je u NBA ligu 2003. godine kada su ga na draftu 23. izborom uzeli Portland Trail Blazersi. Osim njih, nastupao je još za Los Angeles Clipperse i prije spomenute Netse. Tijekom svoje osmogodišnje karijere prosjeèno je postizao 9,5 poena i hvatao 2,6 skoka po utakmici.

Latest Posts

NE PROPUSTITE