Tuesday, April 23, 2024

ZADNJE OBJAVE

Trener Lakersa oštro iskritizirao svoju momčad

Los Angeles Lakersi sinoć su odigrali utakmicu protiv Washington Wizardsa te su nakon velikog vodstva tijekom utakmice upisali poraz i tako propustili priliku učvrstiti svoju poziciju na osmoj poziciji Zapada. Nakon susreta žestoko se na momčad obrušio trener Lakersa Mike D’Antoni.

Jučer su se Lakersima nakon ozljeda vratili u sastav Kobe Bryant i Pau Gasol, ali ni to nije bilo dovoljno. Imali su Lakersi vodstvo od 18 poena tijekom prvog poluvremena, ali su se Wizardsi vratili u utakmicu i na krilima Johna Walla upisali neočekivanu pobjedu.

“Imamo dobru momčad koja se iz nekog razloga ne može psihički motivirati da igra čvrsto u svakoj utakmici”, započeo je nakon utakmice vidno frustrirani trener D’Antoni. “Kao što ste mogli vidjeti, danas smo na okupu svi zajedno uzviknuli ‘prvaci’. To je smiješno. Mi prvaci? Mora da me zezate…”

Ne znamo što je Kobe Bryant pomislio kada je čuo ove izjave, ali sigurno bi bilo zanimljivo čuti njegove misli. Nije se ovdje D’Antoni zaustavio, još je dodao nekoliko rečenica koje pokazuju njegove frustracije ovakvim porazom:

“Nitko u ekipi ne razumije važnost svakog pojedinog posjeda u obrani i napadu. Svaki puta moramo imati istu želju i htijenje, u svakom napadu i obrani. Dok to ne napravimo, samo se zavaravamo da možemo nešto osvojiti. Svaki put kad dođemo do velikog vodstva opustimo se i mislimo da ćemo lako pobijediti. Tada lopta više ne kruži u napadu i svaku akciju završavamo jedan na jedan. To nam se uvijek osveti.”

Lakersi trenutno s omjerom 36-34 drže osmo mjesto Zapada i na ruku im ide što Utah Jazzeri igraju slabo u posljednje vrijeme te izgleda da će izboriti doigravanje, ali ako ondje misle nešto ozbiljnije napraviti moraju uvelike unaprijediti svoju igru jer će ih najbolje ekipe Zapada znati kazniti prilikom svakog opuštanja.

Latest Posts

NE PROPUSTITE