Saturday, April 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

Trener Nuggetsa: Nurkić je oduševio, sigurno će igrati

Početak nove NBA sezone je pred vratima. Večeras će biti odigrane prve tri utakmice, a dan poslije će na parket košarkaši Denver Nuggetsa, za koje će debitirati Jusuf Nurkić.

Chicago Bullsi su Nurkića birali na ovogodišnjem draftu kao 16. izbor, ali su ga odmah poslali u Denver. Iako je bio visok odabir na draftu, Nurkić je predstavljao veliku nepoznanicu za NBA publiku, no svojim igrama u predsezonskim utakmicama je zaradio povjerenje trenera i simpatije navijača. Tijekom osam utakmica prosječno je igrao 17,9 minuta tijekom kojih je bilježio 6,9 poena i 8,6 skokova, što su vrlo dobre brojke.

Ekipu od prošle sezone vodi trener Brian Shaw koji je vrlo zadovoljan Nurkićevim igrama, te je danas za medije izjavio: “Nurkić će sigurno igrati. Kada smo ga doveli, nismo točno znali kakav je igrač. Ugodno nas je iznenadio za sada.”

Pohvalio ga je i Josh Kroenke, predsjednik ekipe, koji je za Nurkića rekao da “ima odličan osjećaj za igru”.

Denver sezonu otvara u noći sa srijede na četvrtak (2 sata iza ponoći) domaćom utakmicom protiv Detroit Pistonsa te sigurno možemo očekivati 15-ak minuta za Nurkića u njegovom NBA debiju.

Latest Posts

NE PROPUSTITE