Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Trener Sunsa već zna startnu petorku

Nakon što smo prošle sezone gledali svu raskoš potencijala Devina Bookera u Phoenixu, izgleda da će ovaj combo bek u svojoj drugoj godini i dalje dobivati šansu u startnoj petorci. Kao što svi već znamo, u Phoenixu se odavno ne mogu riješiti „slatkih“ dilema oko bekova. Počelo je sve od Erica Bledsoea i Gorana Dragića kojima se, nakon odlične sezone 2013/14, čudnim potezom uprave Sunsa pridružio Isaiah Thomas, sjajni bek iz Sacramenta koji je čekao svoju punu eksploziju.

Imati tri beka vrhunske kvalitete je bilo previše za minute koje su imali, te su na trade deadline day, 19. veljače 2015., razmijenjeni u Dragić i Thomas, a došao je Knight. Nakon svega toga, još je i na narednom draftu biran izuzetno perspektivni Booker, pa sada ponovno u Arizoni imaju probleme da se zadovolje svi igrači i da tim igra onako kako se to očekuje od njih.

Ipak, izgleda da trener Earl Watson ipak naginje kombinaciji Bledsoea i Bookera, koji bi u prvoj petorci igrao s T.J. Warrenom, Jaredom Dudleyem i Tysonom Chandlerom. To je ekipa koja je igrala predsezonske utakmice i s kojom će Sunsi početi ovu sezonu. Ovo naravno znači da Knight ulazi s klupe, a zajedno s njim će ulaziti i četvrti izbor s ovogodišnjeg drafta, Dragan Bender. Ipak, kako se u Sunsima naginje mladim snagama, vjerujemo kako će i Bender, nakon malo vremena i iskustva koje dolazi s tim vremenom, uskoro počinjati utakmice za tim iz Phoenixa.

Latest Posts

NE PROPUSTITE