Friday, August 12, 2022

ZADNJE OBJAVE

Trener Sunsa već zna startnu petorku

Nakon što smo prošle sezone gledali svu raskoš potencijala Devina Bookera u Phoenixu, izgleda da će ovaj combo bek u svojoj drugoj godini i dalje dobivati šansu u startnoj petorci. Kao što svi već znamo, u Phoenixu se odavno ne mogu riješiti „slatkih“ dilema oko bekova. Počelo je sve od Erica Bledsoea i Gorana Dragića kojima se, nakon odlične sezone 2013/14, čudnim potezom uprave Sunsa pridružio Isaiah Thomas, sjajni bek iz Sacramenta koji je čekao svoju punu eksploziju.

- Advertisement -

Imati tri beka vrhunske kvalitete je bilo previše za minute koje su imali, te su na trade deadline day, 19. veljače 2015., razmijenjeni u Dragić i Thomas, a došao je Knight. Nakon svega toga, još je i na narednom draftu biran izuzetno perspektivni Booker, pa sada ponovno u Arizoni imaju probleme da se zadovolje svi igrači i da tim igra onako kako se to očekuje od njih.

Ipak, izgleda da trener Earl Watson ipak naginje kombinaciji Bledsoea i Bookera, koji bi u prvoj petorci igrao s T.J. Warrenom, Jaredom Dudleyem i Tysonom Chandlerom. To je ekipa koja je igrala predsezonske utakmice i s kojom će Sunsi početi ovu sezonu. Ovo naravno znači da Knight ulazi s klupe, a zajedno s njim će ulaziti i četvrti izbor s ovogodišnjeg drafta, Dragan Bender. Ipak, kako se u Sunsima naginje mladim snagama, vjerujemo kako će i Bender, nakon malo vremena i iskustva koje dolazi s tim vremenom, uskoro počinjati utakmice za tim iz Phoenixa.

Latest Posts

NE PROPUSTITE