Thursday, March 28, 2024

ZADNJE OBJAVE

Treneri mjeseca: Brad Stevens i Terry Stotts

Brad Stevens iz Boston Celticsa i Terry Stotts iz Portland Trail Blazersa dobili su nagrade za najbolje trenere veljače u NBA ligi.

Brad Stevens je Celticse odveo do omjera 9-3 u zadnjem mjesecu, što je bio najbolji rezultat u cijeloj konferenciji Istok. Na domaćem parketu nisu izgubili nijednom te su ostvarili omjer 6-0. Od 12 odigranih utakmica, u 10 su zabili 100 ili više poena i bili su napadački najbolja ekipa Istoka sa 110,8 poena po susretu. U treći mjesec Celticsi ulaze kao treća najbolja ekipa Istoka s omjerom 36-25.

Terry Stotts radi odličan posao u Blazersima koji su u veljači postali hit NBA lige. Odigrali su 11 utakmica i ostvarili odličan omjer 9-2, a raspored im nije bio lagan. Zabilježili su pobjede protiv Grizzliesa, Warriorsa, Bullsa i Pacersa. Bili su četvrti napad čitave lige sa 110,6 poena po utakmici, a bili su drugi najbolji u ligi u razlici poena (+8). Stottsovi Blazersi su mjesec zaključili s osam pobjeda u zadnjih devet utakmica i u ožujak ulaze na 6. mjestu Zapada, gdje su izjednačeni s Dallas Mavericksima (32-28).

Latest Posts

NE PROPUSTITE