Sunday, July 14, 2024

ZADNJE OBJAVE

Treneri mjeseca: Mike Budenholzer i Steve Kerr

U izboru najboljih trenera za siječanj nije bilo nikakvih iznenađenja. Najboljim trenerom Istočne konferencije proglašen je Mike Budenholzer, pod kojim su Hawksi završili mjesec s učinkom od 17 pobjeda iz isto toliko utakmica i postala prva momčad u povijesti kojoj je to uspjelo. Trenutno su na omjeru od 40 pobjeda i 9 poraza i uvjerljivo su najbolja momčad na Istoku. U siječnju su dozvoljavali samo 93,7 poena po utakmici te su protivnici postigli 100 ili više poena u samo 4 od 17 susreta. Niz od 19 pobjeda zaredom im je prekinut u ponedjeljak nakon poraza protiv Pelicansa.

Za najboljeg trenera Zapadne konferencije izabran je Steve Kerr koji je odveo Golden State Warriorse do učinka od 12 pobjeda i 3 poraza. Warriorsi su pak trenutno na omjeru od 38 pobjeda i 8 poraza te su također najbolja momčad Zapada. U siječnju su predvodili ligu po broju postignutih poena (116,2) i postotku šuta ( 48,5%). Na domaćem terenu su imali učinak od 10 pobjeda i 1 poraza te su tako unaprijedili omjer pobjeda i poraza na domaćem terenu na 22-2, također najbolji u ligi.

U petak nas u 01 i 30 po našem vremenu očekuje prava poslastica u vidu sudara ove dvije momčadi pa bolje pronađite dobar stream i uživajte u dobroj košarci.

Latest Posts

NE PROPUSTITE