Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Treneri o Marinu Kukoèu: On je velika nada

Nasljednik Tonija Kukoèa, njegov 17-godišnji sin Marin, oèigledno je poèeo graditi veliku košarkašku karijeru. Koliko veliku tek æe pokazati vrijeme.

No, put je nastavljen. Preko srednješkolskog igranja u Highland Parku, Marin Kukoè æe nastaviti u Pennsylvania State Universityju, koji se nalazi nedaleko od Chicaga, mjesta gdje stanuje obitelj Kukoè, što æe dodatno razvedriti veliku košarkašku nadu.

“Koliko sam mogao primjetiti i koliko sam èuo, na Penn Stateu sve funkcionira kako treba. I kada je škola u pitanju, ali i košarkaška momèad. Nadam se da æe mi biti ugodno provoditi vrijeme u tom okruženju” rekao je Marin Kukoè.

Inaèe, o njemu silno pohvalno govore svi treneri koji su došli u kontakt s njim.

“On je veliki talent, èije su moguænosti na parketu stvarno velike. Može se spustiti pod koš, može pogoditi izvana. Ima i dobar šut za tri poena, odlièan dribling, vrhunsku kontrolu lopte. U njemu postoje sve verzije košarkaša” rekao je Paul Harris, koji je trenirao Kukoèa jr. u Highland Parku.

Glen Miller, jedan od trenera koji je radio s Marinom Kukoèem u ranijoj dobi, je navodno bio jedan od razloga zašto je izabrao košarkaški razvoj u Penn Stateu.

“Miller je igrao u Europi, tamo gdje je igrao i moj tata. To je bila naša veza” rekao je Marin i dodao:

“Još uvijek imam 17 godina i bit æu vjerojatno jedan od najmlaðih u tom okruženju. Isto tako, još se razvijam, vjerojatno æu još i narasti” rekao je 201 centimetar visoki Marin Kukoè.

Latest Posts

NE PROPUSTITE