Monday, July 22, 2024

ZADNJE OBJAVE

Trey Burke i Carl Landry zbog ozljeda pauziraju više mjeseci

Razigravač Utah Jazza, rookie Trey Burke, kojeg je franšiza iz Salt Lake Cityja uzela na draftu devetim izborom, neće obući dres kluba još dva ili čak tri mjeseca zbog teške ozljede kažiprsta desne ruke.

Burke je prst slomio u subotu tijekom susreta protiv Los Angeles Clippersa, a u procesu operacije će mu u prst staviti metalne dodatke, takozvane “pins” koji su zapravo metalne šipkice.

“Ovo je velika nesreća. Ozljeda je dio posla, sada treba vidjeti njegov napredak”, rekao je glavni trener Utah Jazza Tyrone Corbin.

Izgleda da će se Burke na terene ovakvim raspletom vratiti tek u sljedećoj godini ili oko Božića, Utah sigurno neće žuriti jer su ionako u lovu na što bolji draft izbor 2014. godine. Jedan od glavnih kandidata za rookieja godine je bio najbolja opcija na poziciji razigravača za Jazzere, ovako ostaju na Johnu Lucasu ili Alecu Burksu koji je više “dvojka”.

Još jedna loša vijest iz Zapadne konferencije je stigla iz tabora Sacramento Kingsa. Tamo će zbog operacije na kuku s terena tri do četiri mjeseca izbivati odlično visoko krilo, Carl Landry.

30-godišnji Landry se u Kingse vratio ovo ljeto kao pojačanje te je potpisao četverogodišnji ugovor u vrijednosti od 26 milijuna dolara. Prisjetimo se, Landry je u prošloj sezoni, u dresu Golden State Warriorsa, odigrao izvanrednu sezonu kao back-up krilo.

Latest Posts

NE PROPUSTITE