Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Triple-double Jamesa u porazu protiv Jazza

Košarkaši Miamija u utorak su naveèer priuštili svojim navijaèima prvi poraz u svojoj dvorani ove sezone. Nadjaèala ih je Utah 116-114 nakon produžetka.

Miami je imao pobjedu na pladnju, vodili su s 20-ak poena razlike tijekom druge èetvrtine, imali su i 15-ak poena tijekom treæe èetvrtine, ali su sve propustili.

Utah se nekako probila do produžetka, a potom i slomila uglednog suparnika u dodatnom vremenu koji je tako upisao treæi poraz ove sezone.

Osobnu satisfakciju je u tom ogledu osjetio LeBron James koji je upisao sljedeæe brojke: 20 poena, 11 skokova i 14 asistencije. To je Jamesu 29. triple-double u karijeri, ali i prvi u dresu Miamija.

Zanimljivo da je posljednji igraè Miamija s triple-double uèinkom bio Shaquille O’Neal i to u travnju 2006. godine, kada je ubacio 15 poena, uz 11 skokova i 10 asistencija.

“Lijepo je upisati triple-double, ali je izostala pobjeda. Mi kao da smo izostali s parketa u drugom poluvremenu. Bilo je malo panike, postalo je sve još teže kada se suparnik približio. Valjda æemo nešto nauèiti iz svega” rekao je LeBron uz dodatak:

“Kada momèad poput Utaha krene, jako joj je teško stati na put.”

Latest Posts

NE PROPUSTITE