Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Triple-double učinci Hardena i Lowryja, Orlando iznenadio Spurse, nastupio i Hezonja

Sinoć smo imali priliku vidjeti nekoliko sjajnih utakmica. Još jedno veliko iznenađenje, nakon pobjede protiv Cavsa, priredio je Orlando Magic slavivši protiv Spursa. Od naših igrača, nastupio je jedino Mario Hezonja.

Orlando Magic – San Antonio Spurs 114:87

Magic igra odlično ove sezone te su sa samo jednim porazom zasjeli na prvo mjesto Istoka. Sinoć su im u goste došli Spursi koji su do tada imali stopostotan učinak. Orlando je sve riješio do poluvremena, na odmor otišao s 27 razlike te tu prednost bez ikakvih problema zadržao do kraja. Najbolji u pobjedničkoj momčadi bio je Evan Fournier s 25 poena, a Jonathon Simmons je svom bivšem klubu ubacio 17 poena. Vrlo dobar bio je i Aaron Gordon sa 16 poena i šest skokova. Mario Hezonja je za 12 minuta postigao devet koševa.

Kod Spursa, najbolji je još jednom bio LaMarcus Aldridge s 24 poena i 11 skokova. Ostatak momčadi odigrao je vrlo slabo, tek su Patty Mills i Pau Gasol ubacili po 12 poena, a Gasol je dodao i 11 skokova.

Minnesota Timberwolves – Oklahoma City Thunder 119:116

U već drugom meču ovih dvaju ekipa ponovno su trijumfalni bili Timberwolvesi. I ova je utakmica bila vrlo napeta do samog kraja, vodstva su se izmjenjivala kroz cijelu utakmicu, no Minnesota se na samom kraju uspjela odvojiti na šest poena razlike, svoju najveću prednost u cijeloj utakmici. OKC to nije mogao stići. Najbolji kod Minnesote bio je Karl-Anthony Towns s 33 poena, 19 skokova i četiri blokade. Uz njega, jako dobar bio je Jimmy Butler s 25 poena, sedam asistencija te pet skokova. Jeff Teague je ostvario double-double postigavši 17 poena i podijelivši deset asistencija.

Čak četiri igrača Oklahome zabili su 20 i više poena, no ni to nije bilo dovoljno da se revanširaju Timberwolvesima za poraz prije nekoliko dana. Najbolji među njima bio je Russell Westbrook koji je bio blizu triple-doublea. Upisao je 27 poena, devet asistencija i osam skokova. Carmelo Anthony i Paul George zabili su po 23, a Steven Adams postigao je 20 koševa te uhvatio osam skokova.

Golden State Warriors – Washington Wizards 120:117

U jednoj nervoznoj utakmici od strane domaćina, Wizardsi su dominirali tri četvrtine te u trećoj imali i čak 18 poena prednosti. No, Warriorsi su se probudili u zadnjoj dionici te uspjeli preokrenuti rezultat. Da je utakmica bila nervozna, svjedoči i izbacivanje Draymonda Greena i Bradleyja Beala s utakmice zbog tuče na kraju druge četvrtine. Najbolji u redovima domaćina bio je Kevin Durant s 31 poenom, 11 skokova i šest asistencija. Stephen Curry je na 20 poena i upisao i 8 asistencija, a Klay Thompson zabio je 18.

Poraženima je nakon isključenja nedostajao Beal, pa su neki drugi uzeli stvari u svoje ruke. Otto Porter Jr. odigrao je odlično s 29 poena i deset skokova. I John Wall upisao je double-double s 20 poena i 14 asistencija, a Kelly Oubre zabio je 19 i uhvatio osam skokova.

Los Angeles Lakers – Toronto Raptors 92:101

U zadnjem meču večeri imali smo priliku vidjeti obračun Lakersa i Raptorsa u kojem su Raptorsi također preokrenuli rezultatski zaostatak u svoju korist. Lakersi su vodili do sredine treće četvrtine, ali nisu uspjeli izdržati do kraja. Najbolji kod njih bio je Julius Randle s 18 poena. Rookie Kyle Kuzma imao je 15 poena i deset skokova, dok je Brook Lopez zabio 13. Ivica Zubac ponovno nije igrao.

Kod Toronta, najbolji je još jednom bio DeMar DeRozan s 24 poena. Serge Ibaka i Pascal Siakam zabili su po 18, a Kyle Lowry, koji još traži svoju formu, upisao je triple-double s 11 poena, 12 asistencija i deset skokova.

Ostali rezultati:

Svakako treba istaknuti triple-double Jamesa Hardena u pobjedi Rocketsa. Harden je imao 27 poena, 11 asistencija i deset skokova. I Kristaps Porzingis odigrao je još jednu odličnu utakmicu ugradivši 30 poena u pobjedu Knicksa.

Charlotte Hornets – Houston Rockets 93:109
Atlanta Hawks – Denver Nuggets 100:105
New York Knicks – Brooklyn Nets 107:86

Latest Posts

NE PROPUSTITE