Thursday, March 28, 2024

ZADNJE OBJAVE

Triple-double Westbrooka i Jokića u pobjedama, Wizardsi svladali Warriorse

Fantastična utakmica Russella Westbrooka za novu pobjedu Thundera. Warriorsi su izgubili susret protiv Wizardsa, Nuggetsi i Pistonsi su slavili. Nikola Jokić je imao triple-double. Memphis je bio bolji od Sunsa, dok su Hornetsi slavili protiv Lakersa.

Washington Wizards – Golden State Warriors 112:108

Warriorsi su izgubili ovaj susret, ali veća briga za njih je ozljeda Kevina Duranta. Još nije poznato koliko dugo će biti izvan terena. Warriorsi su u ovom susretu gubili i do 19 razlike, Wizardsi su odigrali jako dobro prvo poluvrijeme. Ali onda su gosti uspjeli izjednačiti sjajnom trećom četvrtinom. Ipak u četvrtoj četvrtini Wizardsi su se uspjeli odvojiti i pobijediti četiri razlike.

Detroit Pistons – Portland Trail Blazers 120:113 (OT)

Pistonsi su izborili još jednu pobjedu nakon što su gubili utakmici dvoznamenkastom razlikom. Ish Smith je u ovoj utakmici za Pistonse imao 12 poena, sedam dodavanja i sedam ukradenih. Pistonsi su u trećoj četvrtini gubili 75:62, a onda su napravili seriju 13:4. Portland se morao vraćati u posljednjoj četvrtini, kada je Damian Lillard pogodio polaganje 2,8 sekundi prije kraja. U produžetku je Morris odigrao dobro i ubacio prve poene za Pistonse koji su brzo odvojili.

Chicago Bulls – Denver Nuggets 107:125

Nakon nekoliko lošijih utakmica, Nikola Jokić odigrao odličnu utakmicu protiv Chicago Bullsa. Imao je triple-double u pobjedi Nuggetsa koji su dobrim drugim poluvremenom nadigrali Bullse. Jimmy Butler je imao jako lošu utakmicu, ubacio je samo osam poena i šut 3-13. U četvrtoj četvrtini Nuggetsi su ubacili prvih osam poena i Nuggetsi su na kraju lagano riješili utakmicu.

Memphis Grizzlies – Phoenix Suns 130:112

Memphis je sjajnim drugim poluvremenom nadigrao Sunse i ostvario visoku pobjedu. Marc Gasol je ubacio pet trica i imao je ukupno 28 poena. Mike Conley i Zach Randolph su također bili raspoloženi u ovo susretu. Memphis je u četvrtu četvrtinu ušao s vodstvom 93:85, a onda su ubacili prvih sedam poena i Sunsi nisu imali šanse za povratak.

Oklahoma City Thunder – Utah Jazz 109:106

30. triple-double Russella Westbrooka u sezoni. Ubacio je 12 od 43 poena u posljednje dvije minute i pomogao je Thunderima da upišu 35 pobjedu. Imao je i 11 skokova i deset dodavanja za 67. triple-double u karijeri. Četvrti triple-double zaredom i četvrta pobjeda Thundera zaredom. Gordon Hayward je imao šansu donijeti produžetke, ali je promašio tricu sa zvukom sirene. Ovo je Jazzerima 23 poraz u sezoni i 12 na gostovanjima. Thunderi su također u ovoj utakmici pogodili svojih prvih 12 šuteva za tri.

Los Angeles Lakers – Charlotte Hornets 104:109

Kemba Walker imao je 30 poena, također je pogodio tricu za vodstvo dvije minute prije kraja. Hornetsi to vodstvo nisu ispuštali i na kraju su stigli do pobjede. Marvin Williams je pogodio ključnu tricu minutu prije kraja, za vodstvo Hornetsa 103:98. Kemba je ubacio 11 poena u posljednjoj četvrtini. Hornetsi su u četvrtoj četvrtini zaostajali i šest razlike, ali na kraju su slavili.

Latest Posts

NE PROPUSTITE