Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Tristan Thompson: Želim postati najbolji šesti igrač lige

U Cleveland Cavaliersima bi ove sezone moglo doći do promjene u startnoj postavi. Kevin Love bi trebao početi na poziciji centra umjesto Tristana Thompsona. Thompsonu to ne predstavlja problem, štoviše želi nagradu za najboljeg šestog igrača.

“Pokušat ću osvojiti nagradu za najboljeg šestog igrača” izjavio je Thompson za ESPN. “Dat ću sve od sebe, kad ulazite s klupe morate postaviti male ciljeve.”

26-godišnjaku nije žao zbog odluke trenera.

“Sve je u redu, shvaćam njegove stavove i primijetio sam da je to teška odluka za njega, rekao sam mu da se ne mora brinuti o meni.”

Kao starter, Thompson je uglavnom bio nesebičan i radio je sve kako bi svoj dio odradio uspješno.

“Za mene je momčad na prvom mjestu, shvaćam da je na kraju dana jedino bitno da pobjeđujemo, a kad to činimo svi izgledamo dobro.”

Thompsonu je ipak važno da dobije minute u četvrtoj četvrtini. Također je dobro napomenuti da je Thompson već ulazio s klupe, i to u doigravanju 2016.

„Nadam se da će se  povijest ponoviti. Zadnji put  kad sam bio rezervni igrač, proslavili smo titulu. Želim opet osvojiti naslov, makar ulazio s klupe.”

Thompson je u prošloj sezoni odigrao 78 utakmica, pri čemu je ostvario brojke od 8.1 koševa, 9.2 skokova te 1.0 asistencija po utakmici.

Latest Posts

NE PROPUSTITE