Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Trojica igraèa dobila otkaz

Košarkaši Washington Wizardsa Lester Hudson, Toronto Raptorsa Ronald Dupree i San Antonio Spursa Ime Udoka su sinoæ primili otkaz od strane njihovih poslodavaca.

Predsjednik Wizardsa je juèer obznanio kako su otpustili branièa Lestera Hudsona koji je u njihovom dresu nastupio 11 puta, a zabilježio je 18 poena i 17 asistencija za ukupno 73 minute provedene na parketu. Inaèe, Hudsonu je to veæ drugu ‘otpisivanje’ u Wizardsima ove sezone, prije više od mjesec dana je primio otkaz, ali su mu èelnici Wizarda prije 2 tjedna ponudili još jednu priliku, ali ju oèito Hudson nije znao iskoristiti.

Na drugoj strani Ronald Dupree je ostavio još manji trag nakon ponovnog potpisivanja ugovora sa Raptorsima, nastupio je na samo tri susreta bez posebnog uèinka.

Ime Udoka je sa Spursima odigrao 20 utakmice te kao i Dupree nije ostvarivao znaèajniji utjecaj na igru svoje ekipe tijekom prosjeèno 6,5 minuta odigranih po utakmici.

Za kraj dodajmo kako Wizardsi i Raptorsi ekipe imaju u svom rosteru 14 igraèa, što u prijevodu znaèi da imaju prostor za dovoðenje iskljuèivo jednog igraèa, dok Spursi imaju tek 12 igraèa i lako je moguæe da æe uskoro dodati još nekog.

Latest Posts

NE PROPUSTITE