Thursday, May 9, 2024

ZADNJE OBJAVE

Trump LaVaru Ballu: “Nezahvalna budalo!”

Prošlog je mjeseca srednji sin LaVara Balla, LiAngelo Ball, u Kini s dvojicom suigrača iz UCLA-e uhićen zbog krađe. Donald Trump je potom u sklopu svoje političke turneje iskoristio priliku i zamolio kineskog predsjednika da se pobrine za trojicu američkih građana. Odmah potom su oni i pušteni, a Trump, ne dobivši zahvale od igrača, kritizirao ih je na Twitteru.

“Mislite li da će mi UCLA igrači zahvaliti? Prijetilo im je 10 godina zatvora!” tweetao je američki predsjednik.

Potom je LiAngelov i Lonzin otac, LaVar, za CNN doveo u pitanje uopće Trumpov doprinos u oslobađanju njegova sina.

“Je li on pomogao dečkima izići iz zatvora? Ne znam… Ako bih ikome zahvalio, onda bi to vjerojatno bio (kineski) predsjednik Xi (Jinping).”

“Ako i pomogneš, ne bi se trebao okolo hvaliti. Neka se on (Trump) bavi političkim poslovima i neka prepusti meni rukovođenje mojim sinom”, dodao je LaVar.

Trump je te riječi LaVara shvatio krajnjim iskazom nezahvalnosti, pa je nastavio tweetati:

“Nije mu Bijela kuća, ni ljudi u Kini koje spominje, oslobodila sina – VEĆ JA! LaVar je samo bijedna verzija Don Kinga (op. a. nadobudni boksački promotor), samo bez kose… Zamisli se, LaVare, mogao si provesti idućih pet do deset godina za vrijeme Dana zahvalnosti s tvojim sinom u Kini, i to bez NBA ugovora. Zapamti, LaVare, krađa nije mala stvar. To je zaista velika stvar, pogotovo u Kini. Nezahvalna budalo!”

LaVar je, valjda da smiri tenzije, na adresu Bijele kuće poslao tenisice brenda čiji je sam vlasnik, Big Ballera. Trump se još nije oglasio je li primio tenisice modela ZO2 — zasad jedinog modela brenda, napravljena za LaVarova sina Lonzu.

Latest Posts

NE PROPUSTITE