Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Tuèa u svlaèionici Celticsa

Dva nova pojaèanja u dresu aktualnih prvaka Istoène Konferencije Boston Celticsa, Von Wafer i Delonte West imali su incident na treningu svoje ekipe, potvrdio je predsjednik kluba, Danny Ainge.

Dva veæ spomenuta igraèa izazvali su incident na treningu prilikom èuvanja jedan drugoga. West je napravio prekršaj na Waferu što je dovelo do napetosti izmeðu dvojice igraèa. Wafer je krenuo u svlaèionicu ali ga je West nastavio pratiti i zadao mu prvi udarac nakon èega su se poèeli hrvati, kako kažu izvori. Nakon tuširanja West je prišao Waferu iza leða i zadao mu još jedan udarac. Izvori kažu kako su i prije tjedan dana ova dva igraèa ulazili u konflikte.

“Bila je tuèa, i to je sve što trebate znati”, rekao je Doc Rivers prije sinoænje utakmice s New York Knicksima. “Ostavit æu to na miru, ali oèigledno je da nisam oduševljen što se dogodilo. Idem prièati o Knicksima.”

Delonte nije želio davati nikakve komentare.

Vidio sam mnogo borbi. Zaèudili bi se”, rekao je Ray Allen. “To ne mijenja dinamiku tima. Nekad su momci jednostavno ljuti ili su imali loš dan.”

West neæe igrati prvih deset utakmica ove sezone nakon što je priznao da posjeduje oružje. Prošle sezone je igrao u dresu Cleveland Cavaliersa te je mijenjan u Minnesota Timberwolvese koji su ga otpustili prije nego što su ga Celticsi potpisali.

Latest Posts

NE PROPUSTITE