Thursday, May 9, 2024

ZADNJE OBJAVE

Turkoglu: Raptorsi bi trebali biti u vrhu

Hedo Turkoglu i trener Toronto Raptorsa Jay Triano slažu se da Raptorsi imaju talentiraniju momèad nego što pokazuju zadnje vrijeme.

“Trebali bi biti meðu najboljih 4 ili 5 momèadi. Svakako,” rekao je Turkoglu prije sinoænjeg poraza Raptorsa od Thundera.

“Nismo uzvratili. Uopæe se nismo opirali. Na taj naèin æeš sigurno izgubiti sa velikom razlikom,” izjavio je Chris Bosh nakon poraza. “Dopuštali smo da protivnièki igraèi ušetaju u reket. Puštali smo ih da prolaze pokraj nas, sve se svodi na želju za pobjedom.”

Raptorsi su imali seriju od 25-15 prije nego se sve poèelo rušiti. “Svi su bili zdravi, Chris Bosh je igrao jako dobro,” rekao je Triano. “A tada, nakon All-Star vikenda, on se ozlijedi u prvoj utakmici. Ostali momci pokušavaju uèiniti više nego što su sposobni, Calderon propusti nekoliko utakmica, Turkoglu nije 100% spreman. U NBA ligi, mjera srèanosti i strasti se iskazuje profesionalizmom i sposobnošæu da ga pokažeš 82 puta. Momci sa fakulteta to rade 30 puta i tako igraju jer ako izgube, gotovi su. Vidjeti æete takvu strast u NBA ligi kada budete u doigravanju.”

Latest Posts

NE PROPUSTITE