Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Turnerov double-double za novu pobjedu

Evan Turner (22), drugi izbor ovogodišnjeg NBA drafta, odigrao je svoju sedmu utakmicu u profesionalnoj karijeri, ali prvu kao èlan udarne petorke Philadelphia 76ersa.

Slavila je pritom njegova momèad u Madison Square Gardenu 106-96 gostujuæu pobjedu protiv New York Knicksa, prekinuvši njihov niz od dvije uzastopne pobjede. Turner je u slavlju sudjelovao s 14 ubaèenih koševa i deset uhvaæenih lopti, ali i pet izgubljenih. Bio je jedini igraè svoje momèadi s double-double uèinkom, no svakako treba spomenuti 20 koševa i sedam skokova Eltona Branda, kao i po 19 poena Jruea Holidaya (pet skokova, osam asistencija) i Louisa Williamsa.

Amar’e Stoudemire, najveæe pojaèanje New Yorka pred ovu sezonu, bio je i uèinkom prvi igraè Knicksa. Ubacio je 21 koš i pod obruèima uhvatio petnaest lopti.

Turner je startao umjesto ozlijeðenog Andrea Iguodale. Amerièki reprezentativac prekinuo je tako niz od 252 uzastopne utakmice u kojima je nastupio. Drugi je to najduži niz u NBA ligi na èijem je prvom mjestu Derek Fisher (LA Lakers) s 297 odigranih utakmica za redom. Inaèe, Fisher ih je propustio samo šest od moguæih 498 u karijeri.

Latest Posts

NE PROPUSTITE