Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Turnir na Filipinima s najveæim NBA zvijezdama

Ovog vikenda održava se ekshibicijski turnir na Filipinima, a za momèad koja predstavlja NBA ligu igrat æe brojne zvijezde najatraktivnije košarkaške lige svijeta.

Prvi od igraèa za kojeg je bilo sigurno da æe sudjelovati bio je Kobe Bryant koji æe u Manili nastaviti svoju azijsku turneju. Njemu se vrlo brzo pridružio i Chris Paul iz New Orleans Hornetsa. Nakon nekoliko dana neizvjesnosti, NBA predstavnike odluèili su pojaèati Kevin Durant i Derrick Rose. Ova imena odmah daju do znanja da æe u Manili, glavnom gradu ove otoène države, napraviti veliki spektakl za sve gledatelje.

NBA ekipa æe biti sastavljena od devet igraèa, od kojih su JaVale McGee, Tyreke Evans, James Harden i rookie Derrick Williams veæ pristigli na Filipine, a nešto kasnije æe im se pridružiti i Chris Paul, Kevin Durant, Derrick Rose i Derek Fisher, dok æe Kobe Bryant doæi u Manili sutra, jer danas završava njegova turneja po Kini. Bryant æe imati ulogu trenera i igraèa na ovom turniru. NBA ekipa æe možda dobiti i desetog èlana, to bi trebao biti DeAndre Jordan, no zbog problema s putovnicom još uvijek nije sigurno hoæe li on nastupiti ili ne.

Ovaj dogaðaj ima službeni naziv Smart Ultimate All-Star Weekend te æe biti odigrane dvije utakmice. U subotu æe u 13 sati po našem vremenu NBA zvijezde odmjeriti svoje snage protiv izabrane vrste filipinske košarkaške lige, dok æe u nedjelju u 8 sati po srednjoeuropskom vremenu na parket protiv NBA igraèa izaæi reprezentacija Filipina pod nazivom SMART Gilas Pilipinas. To je ekipa sastavljena od mladih igraèa koja trenira pod posebnim uvjetima, a njihov cilj je plasman na Olimpijske igre u Londonu 2012. godine.

Latest Posts

NE PROPUSTITE