Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Ty Lawson u novim problemima

Razigravač Sacramento Kingsa Ty Lawson našao se u novim problemima nakon što je jučer neopravdano propustio let s momčadi na utakmicu u Kentucky, zbog čega će morati odgovarati upravi Kingsa. Osim toga, ranije prošloga tjedna također je neopravdano kasnio na trening u Las Vegasu te se zbog spomenutih problema postavlja pitanje hoće li uopće započeti sezonu u Sacramentu.

Generalni menadžer Kingsa Vlade Divac potpisao je Lawsona krajem kolovoza na jednogodišnji negarantirai ugovor kako bi pomogao momčadi u odsutstvu Darrena Collisona, koji zbog suspenzije neće igrati prvih osam utakmica u sezoni. To je Lawsonu bila savršena prilika da pokuša oživjeti svoju karijeru, koja je u silaznoj putanji otkako je otišao iz Denvera zbog problema s alkoholizmom i ostalih ekscesa izvan terena.

Kako stvari stoje, čini se da će neodgovornost u privatnom životu još jednom negativno utjecati na karijeru ovog talentiranog 28-godišnjaka, a ako ga Kingsi otpuste postavlja se i pitanje hoće li više ijedna momčad htjeti preuzeti rizik i dovesti ga u svoje redove.

Latest Posts

NE PROPUSTITE