Thursday, March 28, 2024

ZADNJE OBJAVE

Tyreke Evans neće biti spreman za početak sezone

Prema očekivanjima New Orleans Pelicansa, njihov bek šuter/nisko krilo Tyreke Evans neće biti spreman za početak sezone. Problem je njegovo desno koljeno. Prema izjavama saznajemo da se Evans trenutno nalazi na rehabilitaciji te kako će Pelicansi morati krenuti dalje bez njega, nadajući se da će se tijekom sezone uspjeti potpuno oporaviti i pomoći im.

Nakon što je u sezoni 2014/15 odigrao rekordnih 79 utakmica, Evans je morao na operaciju koljena. Nedugo nakon što se oporavio od operacije, Evans se sudario sa suigračem Kendrickom Perkinsom na predsezonskom treningu i ponovo povrijedio koljeno te se ponovo vratio na kirurški stol. Vratio se tijekom sezone, no koljeno mu je stalno naticalo unatoč  izvlačenju vode. Po treći put je Evans morao „pod nož“.

Pelikani tako gube dobrog slashera s pristojnim šutom izvana, kojeg će vjerojatno zamijeniti rookie Buddy Hield. Prošle sezone je odigrao samo 25 utakmica u kojima je u prosjeku zabijao 15,2 koša te je imao 7,7 asistencija i 6 skokova. Ostaje mu samo jedna godina ugovora kojeg je potpisao 2013.

Latest Posts

NE PROPUSTITE