Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Tyson Chandler: Spreman sam za doigravanje

Sve je bliže doigravanju u najjačoj košarkaškoj ligi svijeta i sada dolazi ono pravo. To najviše znaju iskusni igrači koji su već puno borbi vodili u doigravanju, a jedan od tih igrača je i Tyson Chandler. Centar Dallas Mavericsa je ove sezone vratio u momčad u kojoj je osvojio naslov prvaka 2011. protiv Miami Heata.

Ovo je drugačija momčad od te, i na Chandleru je velika odgovornost u momčadi, posebno u obrani. „Ova me momčad treba,“ rekao je 32-godišnji centar. „Spreman sam za izazov. Stvar je u tome da samo želim biti zdrav. Imao sam dodatne pripreme s trenerima kako bih bio spreman za doigravanje. Ako ću biti zdrav, znam što sam sposoban uraditi na parketu.“

Chandler je ove sezone odigrao 73 utakmice i prosječno ubacuje 10 poena uz 11.5 skokova. Dallas se nalazi na 7. mjestu Zapadne konferencije i izgledni protivnik u prvom krugu doigravanja će ima biti ili Memphis Grizzliesi ili Los Angeles Clippersi. Bilo kako bilo, obje momčadi imaju kvalitetne igrače na visokim pozicijama i Chandler će morati biti sto posto spreman kako bi držao obranu Dallasa.

Latest Posts

NE PROPUSTITE