Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

U krivo vrijeme: J.J. Barea van terena

Dallas Mavericksi u prvih deset utakmica NBA sezone ostvarili su svega dvije pobjede. Tijelo i duša Mavsa Dirk Nowitzki dosta se muči s ozljedama dok su teret preuzeli novo lice Harrison Barnes te iskusni razigravač J.J. Barea.

No, Mavsi očito nema sreće na otvaranju 71. NBA sezone. U utakmici protiv Celticsa Barea je završio na parketu  u posljednjem periodu te napustio igru bez povratka. Daljim pregledima ispostavilo se da je ozlijedio mišić lijeve noge.

„Sva sreća pa nije pokidana Ahilova tetiva, stoga operacija nije potrebna. Trebam nositi zaštitnu čizmu minimalno dva tjedna te ne smijem biti fizički aktivan narednih mjesec dana. Uglavnom, van stroja sam nekih mjesec i pol dana, ali moglo je biti i gore“, kazao je Portorikanac.

U deset utakmica ove sezone Barea je drugi strijelac momčadi sa 16 poena i 5 asistencija što je vodeći dodavač na rosteru. Osim toga bilježi career high kada su minute u pitanju gdje na parketu provodi oko 33 minute u prosjeku.

S obzirom na ozljede razigravača u momčadi Mavsa (Barea, Deron Williams i Devin Harris) startno mjesto bi trebao zauzeti Seth Curry.

Latest Posts

NE PROPUSTITE