Saturday, December 2, 2023

ZADNJE OBJAVE

U Orlandu spremni na velike promjene

Momèad s Floride koja je ispala u prvom krugu doigravanja od Indiana Pacersa oèekuje prema najavama burno ljeto koje æe donijeti velike promjene kako u vodstvu kluba tako i u igraèkom kadru.

Kao prvi zadatak koji vodstvo kluba stavlja pred sebe ovog ljeta su pregovori s Dwightom Howardom oko produženja ugovora kojim bi Howard i dalje ostao èlan Magica. Jedan od vodeæih ljudi Magica Alex Martins na pitanje da li æe Howard biti mijenjan ovog ljeta odgovorio je kako je prvi cilj produžiti ugovor s Howardom te da æe klub intenzivno raditi oko toga. Ako do dogovora ipak ne doðe Martins je rekao da æe potrebne odluke biti donesene. Iz tih rijeèi, te nauèeni iskustvom od prije nekoliko mjeseci možemo zakljuèiti kako je vrlo vjerojatno da æe Howard ipak biti mijenjan ovog ljeta.

S druge strane spremaju se promjene i u vodstvu kluba. Trenutaèni generalni menadžer Magica Otis Smith nesiguran je oko svog ostanka u klubu. Smitha ugovor za Magic veže još sljedeæu sezonu a kako sam kaže svoju odluku o produženju æe donijeti na ljeto. Sigurno je kako æe pregovori s Howardom odluèiti da li æe isti produžiti ili æe sreæu potražiti kao GM neke druge NBA momèadi.

Latest Posts

NE PROPUSTITE