Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Ime Udoka potpisao za Kingse

Ime Udoka je neoèekivano postao slobodan igraè 22. listopada, kada su Portland Trailblazersi odluèili raskinuti ugovor s njim u korist novaka sa sveuèilišta Saint Mary, Pattya Millsa.

Udoka je juèer potpisao ugovor sa Sacramento Kingsima. Prema izvorima, radi se o negarantiranom ugovoru u vrijednosti oko 1.03 milijuna dolara, što je veteranski minimum. Ugovor æe postati garantiran ako Udoka ostane u momèadi do 10. sijeènja 2010.

“Gledam na njega kao beka šutera i nisko krilo,” rekao je Paul Westphal. “On je svestran igraè, dobar tricaš. Bio je èlan uspješnih programa i mislim da može pomoæi svakoj momèadi u ligi. Ako imaš priliku dodati igraèa poput njega, to je dobra stvar za uèiniti.”

Udoka je prvu NBA utakmicu odigrao u sezoni 2003-04. za Los Angeles Lakerse, ali je ozbiljnije zaigrao tek 2006-07. za Portland Trailblazerse u kojima je bio starter svih 75 utakmica te sezone. Zadnje dvije sezone je proveo u San Antonio Spursima za koje je igrao 17 minuta u prosjeku. U svojoj karijeri ostvario je prosjeke od 6 poena, 3 skoka, 1 asistencije i 0.7 osvojenih lopti po utakmici.

Latest Posts

NE PROPUSTITE