Thursday, April 18, 2024

ZADNJE OBJAVE

Uhiæen Javaris Crittenton, optužen za ubojstvo

Javaris Crittenton (23), bivši košarkaš LA Lakersa, Memphis Grizzliesa i Washington Wizardsa, uhiæen je u ponedjeljak naveèer po lokalnom vremenu na Aerodromu John Wayne u Orange Countyju, u južnoj Kaliforniji.

Za kontroverznim je košarkašem, najpoznatijem po potezanju pištolja u svlaèionici Washington Wizardsa na Gilberta Arenasa krajem 2009. godine, raspisana tjeralica u subotu, i to kao osumnjièenikom u sluèaju ubojstva 22-godišnje Jullian Jones u Atlanti 19. kolovoza.

Prema rijeèima FBI-jeve glasnogovornice Laure Eimiller, Crittenton se u zraènoj luci pojavio u društvu prijatelja koji nije uhiæen. Slobode je lišen dok se prijavljivao na let Delta Air Linesa za Atlantu te je potom priveden u losanðeleški istražni zatvor.

Njegov odvjetnik u Saveznoj državi Georgiji, Brian Steel, izjavio je da je playmaker imao namjeru sam se predati u Atlanti.

“Javaris nije kriv. Jedva èekamo da suðenje èim prije poène i da njegovu nevinost javno dokažemo”, rekao je odvjetnik.

Crittenton je dosad bio u kadru Dakota Wizardsa, momèadi iz NBA-ove razvojne lige. U NBA ligi nije igrao od sijeènja 2010. godine, kada je suspendiran nakon revolveraškog incidenta. Wizardsi su mu tom prilikom uruèili otkaz.

Latest Posts

NE PROPUSTITE