Wednesday, April 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

Ukiæ slab u premijeri, Knicksi bolji od Netsa

Minnesota Timberwolves – Milwaukee Bucks 117-103
Dva poena, dvije osvojene lopte, skok i asistencija, ali i èetiri izgubljene lopte uèinak su Roka Ukiæa u debitantskoj utakmici predsezone u NBA ligi za Milwaukee.

Nešto više od 14 minuta proveo je hrvatski playmaker na terenu u Mankatu, te uz šut 1-3 iz igre sudjelovao u porazu 117-103 svoje momèadi od Minnesota Timberwolvesa, koje je uèinkom od 17 poena i 13 skokova predvodio Kevin Love. Hakim Warrick ubacio je 24 za Buckse.

Dodajmo tek da su na ovoj utakmici zamjenski suci NBA lige odsvirali ukupno 73 prekršaja, što je rezultiralo izvoðenjem èak 94 slobodnih bacanja. Domaæa momèad pogodila ih je 50 od 56.

New York Knicks – New Jersey Nets 115-107
Pripremne utakmice u NBA ligi teško se mogu shvatiti kao mjerilo i pokazatelj nadolazeæe sezone, više tek kao proba za košarkaše koji se žele progurati u prvi plan trenerovih opcija.

U jednoj takvoj odigranoj u nedjelju naveèer sutrašnji gradski rivali New Jersey Netsi i New York Knicksi odigrali su susret u kojem je poraz doživjela momèad koja æe za dvije sezone pod ruskim vodstvom igrati u Brooklynu.

Najbolji u porazu Netsa bio je mladi 20-godišnji centar Brook Lopez, kojem æe nadolazeæa sezona biti druga u NBA ligi. Za nepune 22 minute postigao je 19 poena i uhvatio pet lopti. Jednako dobar bio je braniè Chris Douglas-Roberts koji je svoju drugu sezonu najavio 21 košem u 33 minute igre.

Pobjednièku momèad Knicksa predvodili su David Lee (20p, 9s), Al Harrington (23 p, 5s) i Wilson Chandler (21p, 7s).

Golden State Wariorrs – Los Angeles Clippers 108-101
Bez svog prvog izbora drafta iz ove sezone, Los Angeles Clippersi poraženi su u Oaklandu na gostovanju kod Golden State Warriorsa 108-101. Blake Griffina muèi ozljeda lijevoga koljena, pa su do izražaja u poraženoj momèadi došli DeAndre Jordan (22 poena, 10 skokova) i Eric Gordon (19p). Warriorse je do pobjede predvodio Kelenna Azubuike s 19 ubaèenih koševa i deset uhvaæenih lopti.

Latest Posts

NE PROPUSTITE