Tuesday, January 18, 2022

ZADNJE OBJAVE

Prokletstvo ozljeda se nastavlja za Portland

Gotovo je nevjerojatno s koliko su se problema morali boriti košarkaši Portlanda tijekom ovogodišnjeg osnovnog dijela NBA sezone.

- Advertisement -

Unatoè svemu tome su elegantno izborili nastup u doigravanju, no njihovim mukama nije kraj. Brandon Roy, najbolji njihov igraè i strijelac (prosjeèno ove sezone 21.7 poen po utakmici) bi mogao pauzirati tijekom nadolazeæeg doigravanja.

Kada govorimo o prokletstvu s ozljedama Portlanda, dovoljno je reæi da je kombinirano 13 igraèa Portlanda ove sezone propustilo 305 utakmica! Ne vjerujemo da se bilo koja momèad u NBA ligi, u bližoj prošlosti, morala boriti s takvim problemima.

Prije nekoliko dana je Roy ozlijedio menisk desnog koljena u prvoj èetvrtini utakmice protiv LA Lakersa, zbog èega je napustio parket u Los Angelesu, a u ponedjeljak nije igrao u utakmici protiv Oklahoma Cityja. Neæe igrati niti u posljednjem ogledu osnovnog dijela protiv Golden Statea.

- Advertisement -

Lijeènici su Royu preporuèili operaciju kao najbolje rješenje za ovu ozljedu, no to bi znaèilo da krilni igraè ne bi igrao èetiri do šest tjedana. On želi drugaèiji scenarij u svemu.

“Izborili smo doigravanje i želim igrati u tim utakmicama. Cijeli osnovni dio sezone se igrao zbog doigravanja i igrao bih ga i s jednom nogom” rekao je tri puta sudionik All-Stars utakmice.

Lijeènici su najavili da igranje košarke nije nemoguæe za Roya, ali to bi moglo izazvati i pogoršanje ozljede.

Latest Posts

NE PROPUSTITE