Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Prokletstvo ozljeda se nastavlja za Portland

Gotovo je nevjerojatno s koliko su se problema morali boriti košarkaši Portlanda tijekom ovogodišnjeg osnovnog dijela NBA sezone.

Unatoè svemu tome su elegantno izborili nastup u doigravanju, no njihovim mukama nije kraj. Brandon Roy, najbolji njihov igraè i strijelac (prosjeèno ove sezone 21.7 poen po utakmici) bi mogao pauzirati tijekom nadolazeæeg doigravanja.

Kada govorimo o prokletstvu s ozljedama Portlanda, dovoljno je reæi da je kombinirano 13 igraèa Portlanda ove sezone propustilo 305 utakmica! Ne vjerujemo da se bilo koja momèad u NBA ligi, u bližoj prošlosti, morala boriti s takvim problemima.

Prije nekoliko dana je Roy ozlijedio menisk desnog koljena u prvoj èetvrtini utakmice protiv LA Lakersa, zbog èega je napustio parket u Los Angelesu, a u ponedjeljak nije igrao u utakmici protiv Oklahoma Cityja. Neæe igrati niti u posljednjem ogledu osnovnog dijela protiv Golden Statea.

Lijeènici su Royu preporuèili operaciju kao najbolje rješenje za ovu ozljedu, no to bi znaèilo da krilni igraè ne bi igrao èetiri do šest tjedana. On želi drugaèiji scenarij u svemu.

“Izborili smo doigravanje i želim igrati u tim utakmicama. Cijeli osnovni dio sezone se igrao zbog doigravanja i igrao bih ga i s jednom nogom” rekao je tri puta sudionik All-Stars utakmice.

Lijeènici su najavili da igranje košarke nije nemoguæe za Roya, ali to bi moglo izazvati i pogoršanje ozljede.

Latest Posts

NE PROPUSTITE