Wednesday, April 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

Upitan nastup Horforda u doigravanju

Prvi centar Atlanta Hawksa Al Horford sigurno æe propustiti prvu rundu doigravanja, a upitan je njegov nastup i u sluèaju da Hawksi proðu Celticse i zaigraju u nastavku natjecanja.

Horford je propustio gotovo cijelu sezonu zbog teške ozljede prsnog mišiæa zbog kojeg je i obavio operaciju s ciljem što bržeg oporavka. Hawksi su usprkos tome što su ostali bez prvog centra odigrali veoma dobru sezonu te u doigravanje ulaze kao èetvrta ekipa Istoka te za protivnike u prvoj rundi  imaju Boston Celticse.

Oko povratka Horforda u zadnjih nekoliko tjedana bilo je dosta preokreta. Prvo je Horford nakon nekoliko treninga osjetio da je dovoljno spreman za povratak odmah u prvoj rundi te je isti i najavio. Nakon toga lijeènici Hawksa su dali svoje mišljenje u kojem su ogranièili Horforda na 15 minuta igre po utakmici da bi zadnja informacija bila da Horford sigurno propušta prvu rundu a možda i nastavak doigravanja.

Horford æe sigurno puno nedostajati Hawksima u prvoj rundi  jer bi  njegovo prisustvo na terenu  sigurno èinilo veliku prevagu protiv vrlo tanke visoke linije Celticsa. Ovako serija æe sigurno biti vrlo zanimljiva i neizvjesna, a o krajnjem pobjedniku sigurno æe odluèiti  tek manji detalji. Takoðer treba napomenuti kako æe za Hawkse prvu rundu doigravanja propustiti i Zaza Pachulia.

Latest Posts

NE PROPUSTITE