Saturday, April 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

Upitan nastup Parkera za četvrtu utakmicu

Razigravač San Antonio Spursa Tony Parker danas će obaviti pregled na magnetskoj rezonanci te će se utvrditi koliko je teška ozljeda desne stražnje lože koju je zaradio u sinoćnjoj pobjedi nad Miami Heatom.

Parker je parket napustio sredinom treće dionice te se zaputio u svlačionicu, ali se vratio tijekom zadnje četvrtine. No, Spursi su već imali pobjedu u rukama, pa nije bilo potrebe da se ozljeda dodatno pogorša.

Francuz je rekao kako se ne sjeća točnog trenutka kada je ozljeda nastupila, ali čudan osjećaj se pogoršavao kako je utakmica išla prema kraju.

“Sve ćemo vidjeti. Sutra ćemo napraviti pregled i ustvrditi koliko je ozljeda teška. Nadam se da nije ništa ozbiljno”, rekao je Parker nakon susreta.

Parker i Tim Duncan su u dvoranu Spursa došli samo sat vremena prije početka zbog gužve u prometu na putu za AT&T Center.

“Ovo je najgora gužva koju sam vidio u 12 godina. Trebalo mi je dva sata vožnje do dvorane, stigao sam samo sat prije početka. Nikada nisam vidio nešto takvo”, rekao je Parker.

Na pitanje je li mu možda manjak vremena za uobičajenu rutinu prije utakmice mogao biti problem, Parker je rekao da ne vjeruje da je to razlog ozljede. Susret je završio sa 6 poena, 8 dodavanja i 27 odigranih minuta.

Latest Posts

NE PROPUSTITE