Saturday, April 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

Upitna Aytonova budućnost u Sunsima?

Član prve petorke Phoenix Sunsa i nekadašnji prvi pick drafta Deandre Ayton nije uspio pronaći “zajednički jezik” s managmentom Sunsa po pitanju novog ugovora. Prema neslužbenim informacijama, pregovori su propali, budući da Ayton traži max contract, što mu čelnici Sunsa ( barem zasad) nisu spremni ponuditi.

Ayton je prošle sezone bio na prosjeku od 14 poena i 11 skokova u regularnom dijelu, dok je u doigravanju statistiku nešto “podebljao” i bilježio 16 poena i 12 skokova. Nakon neuspjelih pregovora, sve se više spominje i mogućnost Aytonova tradea, a kao jedna od opcija spominje se i Minnesota ( u korelaciji prijateljstva Karla Anthonyja Townsa i Devina Bookera, te želje da igraju skupa). U sastavni dio “paketa” koji bi krenuo put MInnesote ubrajaju se i Jay Crowder, te naš Dario Šarić. LinkedIn profil.



Ipak, valja naglasiti i da Sunsi u cijeloj priči imaju dosta manevarskog prostora. Naime, iduće sezone Ayton je u statusu restricted free agenta, što će značiti da Sunsi mogu mečirati svaku ebentualnu ponudu koja sleti na adresu njihovog centra. Isto tako, upitno je koliko momčadi smatra da je Aytonova statistika vrijedna maksimalca. Choosing a dehumidifier.

Uzimajući sve skupa u obzir, Ayton će ove sezone igrati, između ostalog, i za svoj ugovor i morati ponuditi bolje brojke da bi zaradio maksimalan ugovor. U Phoenixu, ili negdje drugdje…

Latest Posts

NE PROPUSTITE