Thursday, August 11, 2022

ZADNJE OBJAVE

Upozorenje koje je Michael Jordan dao Birdu i Magicu tijekom Olimpijade u Barceloni

Priče o Michaelu Jordanu, Magicu Johnsonu, Larryju Birdu i općenito Dream Teamu iz 1992. godine legendarne su. U utorak je osoba bliska MJ-u Ahmad Rashad (koji je također bio istaknut u nedavnim epizodama “Posljednjeg plesa”) ponudio još više uvida u Dream Team.

Sjedimo u sobi u hotelu u Barceloni – Patrick Ewing, Charles Barkley, Larry Bird, Michael Jordan i Magic Johnson … vodi se razgovor o tome tko je imao najbolju momčad? Larry Bird kaže Ewingu i Barkleyju da prestanu govoriti jer nikada nisu osvojili NBA naslov. Dakle, razgovor je o Bostonu, Lakersima i Chicagu, podijelio je bivši voditelj emisije NBA Inside Stuff. Zatim su raspravljali o tome tko je najbolji igrač?

Michael i Magic su se upustili u tu debatu, a Michael je bio jako uznemiren te je rekao: “Slušajte, kažem tebi Larry i tebi Magic: ako ne odustanete, svaki idući put kad budem igrao protiv vas, isprašit ću vam d**e.” Nakon nekog vremena je Larry Bird napokon samo pogledao Magica i rekao mu: “Magic, znaš, ti i ja smo bili tada, Michael Jordan je sada.”

- Advertisement -

Kao što je Bird tada već znao, Dream Team je zapravo profilirao Jordana kao novo zaštitno lice košarke, odnosno NBA lige.

Latest Posts

NE PROPUSTITE