Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Upozorenje koje je Michael Jordan dao Birdu i Magicu tijekom Olimpijade u Barceloni

Priče o Michaelu Jordanu, Magicu Johnsonu, Larryju Birdu i općenito Dream Teamu iz 1992. godine legendarne su. U utorak je osoba bliska MJ-u Ahmad Rashad (koji je također bio istaknut u nedavnim epizodama “Posljednjeg plesa”) ponudio još više uvida u Dream Team.

Sjedimo u sobi u hotelu u Barceloni – Patrick Ewing, Charles Barkley, Larry Bird, Michael Jordan i Magic Johnson … vodi se razgovor o tome tko je imao najbolju momčad? Larry Bird kaže Ewingu i Barkleyju da prestanu govoriti jer nikada nisu osvojili NBA naslov. Dakle, razgovor je o Bostonu, Lakersima i Chicagu, podijelio je bivši voditelj emisije NBA Inside Stuff. Zatim su raspravljali o tome tko je najbolji igrač?

Michael i Magic su se upustili u tu debatu, a Michael je bio jako uznemiren te je rekao: “Slušajte, kažem tebi Larry i tebi Magic: ako ne odustanete, svaki idući put kad budem igrao protiv vas, isprašit ću vam d**e.” Nakon nekog vremena je Larry Bird napokon samo pogledao Magica i rekao mu: “Magic, znaš, ti i ja smo bili tada, Michael Jordan je sada.”

Kao što je Bird tada već znao, Dream Team je zapravo profilirao Jordana kao novo zaštitno lice košarke, odnosno NBA lige.

Latest Posts

NE PROPUSTITE