Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Uprava Warriorsa priprema novi dugogodišnji ugovor za Stevea Kerra

Trener aktualnih NBA prvaka Golden State Warriorsa Steve Kerr te glavni menadžer kluba Bob Myers i vlasnik Joe Lacob izjavili su kako pripremaju novi dugogodišnji ugovor za Kerra, kojeg bi trebao potpisati idućeg ljeta.

Trojac je prethodno već raspravljao o produženju suradnje Warriorsa i Kerra, no pregovori su odgođeni zbog zdravstvenih problema Stevea Kerra.

“Nadam se da će još dugo biti trener naše momčadi. Pregovarali smo, no stavili smo sve na čekanje jer smo htjeli vidjeti kako će se razvijati njegova situacija po pitanju zdravlja. Steve je pokazao razumijevanje u toj situaciji, svi ga volimo i naša želja je da što duže ostane u klubu”, rekao je vlasnik franšize Joe Lacob.

Podsjetimo, Kerr je obavio zahtjevnu operaciju leđa s kojima je problema počeo imati još u 2015. godini, a zbog postoperativne njege propustio je ukupno 11 utakmica u playoffu prošle sezone.

Otkako je preuzeo momčad Warriorsa, ostvario je impresivan skor od 211 pobjeda i tek 42 poraza, vodio je momčad u tri uzastopna finala i osvojio dva naslova NBA prvaka, a u sezoni 2015/16. proglašen je trenerom godine.

Njegova momčad raširenom napadačkom igrom i nevjerojatno opasnim tranzicijama te akcijama koje najčešće završavaju šutevima za tri poena postavila je nove standarde u ligi, a Warriorsi su se upisali u povijest kao jedna od najubojitijih ekipa koje su ikad zaigrale u najjačoj košarkaškoj ligi svijeta.

Latest Posts

NE PROPUSTITE