Tuesday, September 27, 2022

ZADNJE OBJAVE

Usain Bolt izgubio utrku na All-Star utakmici poznatih i zvijezda

Uoči utakmice nadolazećih zvijezda na košarkaškom NBA All-Star vikendu u Houstonu odigran je susret poznatih i slavnih osoba.

- Advertisement -

Momčadi su bile podijeljene na Istok i Zapad, koje su s trenerske klupe predvodili Russell Westbrook (Oklahoma City Thunder) i James Harden (Houston Rockets). Zapad je slavio 58:38, a Kevin Hart, gledateljima poznat kao Andre iz serije Moderna obitelj, proglašen je MVP-jem susreta, iako je ubacio pet poena.

No, priča večeri nije bio Hart već najbrži čovjek današnjice Usain Bolt, koji je predstavljao momčad Istoka. Iako je pokazao da može zakucati, Bolt je od spomenutog Harta izgubio utrku od koša do koša.

Hart ga je za vrijeme jednog time-outa izazvao na utrku, uz vođenje lopte i polaganje, od jednog do drugog koša i natrag, na što je šoumen Bolt naravno pristao. Trebali su krenuti istovremeno na sad, ali je u stilu pravog komedijaša Hart krenuo na pozor, a Bolt ga to kraja utrke nije “uspio” sustići.

- Advertisement -

Nakon što ga je pobijedio Hart je zauzeo već sada legendarnu pozu najbržeg čovjeka na planetu kada proslavlja svoje pobjede na atletskim stazama.

Latest Posts

NE PROPUSTITE