Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Uskoro povratak Okura i Millera na parkete

Noæas bi se dvojica igraèa mogla vratiti na parkete nakon ozljeda zbog kojih nisu odigrali niti jednu utakmicu od poèetka ove sezone.

Mehmet Okur ozlijedio se tijekom utakmice doigravanja prošle sezone protiv Denver Nuggetsa. Zadobio je težu ozljedu ahilove tetive te je morao na operaciju zbog koje nije igrao sve do sada. No, izgleda da je oporavak prošao vrlo uspješno, malo tko je oèekivao da æe se Okur vratiti ovako brzo. Pitanje je kako æe igrati buduæi da je poznato da ova vrsta ozljede u velikoj mjeri utjeèe na pokretljivost i brzinu igraèa tijekom igre.

No sigurno je da æe Okur dodati još jednu dimenziju igri Jazzera jer sa svojim šutom za tri poena može “razvuæi” reket kako bi centri imali više prostora. Jazzeri su trenutno na omjeru pobjeda i poraza 18-8 i najavili su da bi Okur trebao odigrati nekoliko minuta u noæašnjoj utakmici protiv New Orleans Hornetsa.

Mike Miller još je jedan igraè koji nije odigrao niti jednu utakmicu ove sezone. On je tijekom predsezonske utakmice zadobio ozljedu palca te se od tada nalazi na listi ozlijeðenih igraèa.

No danas je Miller odradio šuterski trening sa suigraèima nakon što su mu lijeènici dali zeleno svjetlo za puni angažman na treninzima. Miami je trenutno na putovanju Zapadom zbog niza gostujuæih utakmica, a Miller putuje s ekipom iako se ne oèekuje da æe odigrati noæas.

“Moram biti strpljiv”
, rekao je Miller o moguæem povratku na parket. “Èekam da mi daju dopuštenje za igranje utakmica. Dobra stvar kod ozljede ruke je ta što se vrlo brzo može doæi u formu za igranje na maksimalnoj razini.”

Prema brojnim natpisima na društvenom servisu Twitter, Miller je u vrlo dobroj formi, pogaðao je na treningu šuteve u velikim serijama te brojni navijaèi s nestrpljenjem oèekuju njegov povratak na parket buduæi da æe zasigurno dobivati mnogo otvorenih šuteva jer æe se protivnièke obrane više koncentrirati na LeBrona Jamesa i Dwyanea Wadea. Postotak šuta za tricu kroz karijeru iznosi mu 40%, a mnogi oèekuju da æe tu brojku i nadmašiti ove te narednih nekoliko sezona.

Latest Posts

NE PROPUSTITE