Thursday, March 28, 2024

ZADNJE OBJAVE

Utah Jazz želi Derona Williamsa

Deron Williams se možda ponovno vraća tamo gdje je sve počelo, u Salt Lake City. Ovome veteranu i bivšem All-Staru na ljeto ističe ugovor te su s tim počele glasine o mogućem tradeu. Naravno kao prva ekipa se nudi Utah Jazz, mjesto gdje je Williams i počeo svoju NBA karijeru.

Razlozi potražnje za Williamsom od strane Utaha leže u njihovim problemima u backcourtu. Dante Exum igra vrlo promjenjivo, dok u Williamsu vide playmakera koji će im predvoditi napad a uz to bi uz Joe Johnsona činio jaku veteransku podršku u ekipi u njihovom pohodu na doigravanje.

Kad smo kod Williamsove prve epizode u Utahu treba napomenuti da je igrao od 2005., kada je izabran kao 3. izbor prve runde, do 2009. kada je razmjenom završio u Brooklyn Netsima. Najzapaženiju ulogu je igrao 2007. kada ih je vodio do finala Zapadne konferencije.

Prema ligaškim izvorima Utah pokazuje veliki interes u angažiranju Williamsa koji je trenutno otvoren za sve vrste razmijene. Prijelazni rok traje do četvrtak do 3 sata po američkom vremenu.

Latest Posts

NE PROPUSTITE