Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Utah još jednom preokrenula, Hornetsi opet pobijedili

Kao i prošle noæi, opet je odigrano 9 NBA susreta i opet je jedna utakmica završila nakon produžetka a vidjeli smo i jedan šut za pobjedu u zadnjoj sekundi utakmice.

Utah Jazzeri ostvarili su petu uzastopnu pobjedu, od èega su èak 4 na gostujuæem terenu. Kao i u prošlim pobjedama, i ovoga su se puta morali vraæati nakon dvoznamenkastog zaostatka. Ovoga puta gubili su 16 poena razlike na poluvremenu od Charlotte Bobcatsa, no dobrim igrama u treæoj i èetvrtoj èetvrtini to su uspjeli nadoknaditi. Koš za pobjedu ubacio je Deron Williams 0,8 sekundi prije kraja utakmice. Utakmicu je završio sa 17 poena i 9 asista, dok je Al Jefferson postigao 19 poena uz 6 skokova. Bobcatse je predvodio sjajni Nazr Mohammed sa 22 poena i 20 skokova.

Petu pobjedu kod kuæe i osmu u osam utakmica sezone ostvarili su New Orleans Hornetsi laganom pobjedom protiv Portland Trail Blazersa. Veæ su u prvom poluvremenu ostvarili dostatnu razliku koju su do kraja održavali i na kraju je rezultat iznosio 107-87. Chris Paul je još jednom odigrao odlièno i u svoje statistièke rubrike upisao 11 poena, 13 asistencija i 5 ukradenih lopti, dok su David West i Marco Belinelli postigli po 18 poena. Kod Portlanda najviše je zabio Nicolas Batum, 16 poena.

Nakon dva poraza, zvijezde iz Miamija ostvarile su pobjedu. Na domaæem terenu svladali tu Toronto Raptorse 109-100. Šestorica igraèa Miamija postigla su dvoznamenkast broj poena, a predvodio ih je Dwyane Wade sa 31 poenom i 8 skokova, a LeBron James je uz 23 poena podijelio i 11 asistencija. Kod poraženih Raptorsa najviše je pokazao Andrea Bargnani sa 22 poena i 9 skokova.

Orlando Magic takoðer je pobjedom prekinuo niz od dva poraza. Svladali su New Jersey Netse 91-90, a pobjedu im je donio Jameer Nelson košem 4 sekunde prije kraja, a Devin Harris nije uspio pogoditi tricu za preokret rezultata u posljednjoj sekundi. Double-double uèinak od 16 poena i 10 skokova ostvario je Dwight Howard, a na drugoj strani 26 poena, 8 asistencija i 6 skokova postigao je Harris.

Boston Celticsima bio je potreban produžetak da u gostima savladaju Memphis Grizzliese. U dodatnom periodu igre bili su bolji i dobili ga rezultatom 17-11 i tako si osigurali 8 pobjedu sezone. Najzaslužniji za pobjedu su Paul Pierce sa 28 poena i sjajni Rajon Rondo sa 11 poena i 17 asistencija. Memphis je predvodio Rudy Gay sa 22 poena.

Latest Posts

NE PROPUSTITE