Saturday, April 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

Utah pokazala moæ, uvjerljivi Lakesi, Mavsi i Heat

Los Angeles Lakersi, aktualni prvaci NBA lige, prikljuèili su se trima momèadima koje nakon prvog tjedna nove sezone imaju tri pobjede u tri utakmice.

Prije Lakersa to je uspjelo New Orleansu, Portlandu i Atlanti, a pobjedom na domaæem parketu 107-83 protiv Golden Statea i Lakersi su došli do omjera 3-0.

Kao i u prethodnim utakmicama ove sezone Kobe Bryant nije bio predvodnik do pobjede. Najviše su se istakli igraèi pod obruèima, odnosno, Pau Gasol sa 26 poena i 12 skokova, te Lamar Odom sa 16 poena i 14 skokova. Obojica su tim brojkama i pridodali po èetiri asistencije. Spomenuti Bryant je utakmicu završio sa 20 poena.

Utah je u predsezoni imala savršenih 7-0, no u osnovni dio sezone su startali s dva poraza. Ipak, serija se nije protegnula na dulje vrijeme, pa su u treæem nastupu upisali i prvu pobjedu. U nedjelju su slavili na teškom gostovanju. U Oklahoma Cityju su pobijedili 120-99 dobivši svaku od èetiri èetvrtine.

Clippersi su doživjeli i treæi novosezonski poraz, jaèi od njih bili su Dallas Mavericksi kod kojih su èak šestorica igraèa ostvarila dvoznamenkast broj poena.

Miami Heat je bez problema nadigrao New Jersey Netse pri èemu “velika Trojka” nije morala igrati duže od 30 minuta.

Latest Posts

NE PROPUSTITE