Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Utah zaustavila Miami, novi poraz Clippersa

Nakon devet pobjeda u nizu košarkaši Miamija upisali su poraz u NBA ligi. Bolji od njih u Salt Lake Cityju bio je Utah Jazz pobijedivši 99:98.

    • Rekorderi dana

  • Koševi: Kobe Bryant (38)
  • Asistencije: Ty Lawson (15)
  • Skokovi: Josh Smith (19)
  • Ukradene lopte: Rajon Rondo (5)
  • Blokade: Patrick Patterson (4)

Playmaker domaæe momèadi Devin Harris pogodio je šut i dodatno slobodno bacanje za, pokazalo se, konaèan rezultat 4,5 sekunde prije kraja utakmice. Loptu je nakon toga uzeo dotad sjajni LeBron James i, umjesto da pokuša sam, dodao loptu Udonisu Haslemu, koji je promašio šut sa zvukom sirene.

James je odigrao odliènu utakmicu ubacivši 35 poena uz deset skokova, šest asistencija i tri blokade. Dwyane Wade dodao je 31 koš i šest skokova, a Shane Battier 18. Igrali su košarkaši Erika Spoelstre bez prvog èovjeka pod obruèima, Chrisa Bosha.

Domaæu je momèad predvodio krilni centar Al Jefferson s 20 koševa i šest skokova.

Novu je sjajnu utakmicu, drugu pod maskom zbog napuknute kosti u nosu, odigrao Kobe Bryant. U domaæoj pobjedi LA Lakersa nad Sacramento Kingsima ubacio je 38 koševa. Andrew Bynum ostvario je uèinak od 19 koševa i 15 skokova.

Pedesetu obljetnicu utakmice u kojoj je tadašnji centar Philadelphia Warriorsa Wilt Chamberlain ubacio stotinu koševa pobjedom 105:83 nad današnjim Warriorsima, Golden Stateom, na svom su parketu proslavili Philadelphia 76ersi. Lou Williams predvodio je pobjednièku momèad s 25 koševa, dok je Elton Brand dodao po 14 koševa i skokova.

Na poluvremenu je vodstvo kluba navijaèima dijelilo komade parketa s utakmice odigrane drugog ožujka 1962. godine, a odlikovane su takoðer obje sestre legendarnoga preminulog košarkaša.

Do pete su uzastopne pobjede došli Chicago Bullsi pobijedivši na gostovanju Cleveland Cavaliersa 112:91. Najbolji napadaèki uèinak sezone ostvario je Luol Deng s 24 koša.

Novi su poraz upisali LA Clippersi, ovaj put na gostovanju kod Phoenix Sunsa 81:78. Jared Dudley bio je najbolji igraè u domaæim redovima s 22 koša. Clippersi su tijekom utakmice imali i 11 koševa prednosti.

Latest Posts

NE PROPUSTITE