Saturday, July 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

Utakmica sezone Bojana Bogdanovića!

Bojanov Utah Jazz upisao je noćas dvanaestu pobjedu u sezoni, slavivši protiv Memphisa, a Bojan Bogdanović odigrao je najbolju utakmicu dosadašnjeg dijela sezone. U susretu Sunsa i Mavericksa, Luka Dončić ponovno je briljirao, Šiši je odigrao solidnu partiju.

Da, Bojan Bogdanović zaista je superstar. I noćas je pokazao kakav arsenal napadačkog oružja posjeduje. 33 poena (šut 12/20, trica 4/8), ali i 8 skokova i 2 asistencije. Iznimno je bitno napomenuti da je čak 16 od 33 poena, Babo postigao u zadnjoj četvrtini kada se utakmica lomila. Bojan je tako u dosadašnjem dijelu sezone na prosjeku od čak 22 poena uz 4,4 skoka, a šut za tri poena mu je visokih 46,8%. Kod Memphisa, najbolji pojedinac bio je Litavac Valančiunas (22 poena, 17 skokova).

Sunsi i Mavericksi odigrali su iznimno zanimljivu utakmicu, koja je prelomljena tek u posljednjih 12 minuta. Dallas je slavio rezultatom 120:113.

Luka Dončić je briljirao, fantastičnom Slovencu falio je jedan skok za novi triple double. Ubacio je 42 poena uz 9 skokova i 11 asistencije. S druge strane, Dario Šarić nije bio pretjerano šuterski raspoložen (2/8), ali krajnji učinak bio je solidan, 9 poena i 9 skokova. Sunsi su sada na omjeru od osam pobjeda i deset poraza, dok Dallas ima 12 pobjeda i 6 poraza.

Latest Posts

NE PROPUSTITE