Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Uvjerljive pobjede Hawksa i Clippersa

Samo su dvije utakmice odigrane u NBA ligi u noæi s èetvrtka na petak po srednjeeuropskom vremenu. U obje su do pobjede došle domaæe momèadi.

Los Angeles Clippersi, omjerom (3-13) najslabija momèad lige, svladali su Sacramento Kingse u svom Staples Centeru i tako upisali drugu uzastopnu pobjedu nakon iznenaðujuæeg slavlja protiv New Orleans Hornetsa u ponedjeljak. Dvije vezane pobjede Clippersi nisu imali od veljaèe.

Uz izostanak Chrisa Kamana, kojem je ovo osma propuštena utakmica u posljednjih devet, i Barona Davisa, koji nije nastupio u njih dvanaest od posljednjih trinaest, najveæi teret na sebe preuzeli su raspoloženi Blake Griffin (25 poena, 15 skokova, pet asistencija) i Eric Gordon (28 koševa, šest asistencija). Za Sacramento, kojem je ovo deveti poraz u posljednjih deset utakmica u sezoni koju su otvorili omjerom 3-1, Carl Landry je ubacio 18 poena i uhvatio šest lopti.

Niz od tri poraza prekinuli su Atlanta Hawksi pobjedom protiv Washington Wizardsa u svojoj Philips Areni. Bilo je uvjerljivih 116-96 uz 21 koš Joea Johnsona i 20, uz 14 skokova, Josha Smitha za jedanaestu uzastopnu pobjedu Hawksa protiv Wizardsa.

Za Washington, koji još uvijek nema gostujuæu pobjedu kao niti slavlje protiv momèadi s pozitivnim omjerom, je najviše pokazao Gilbert Arenas. Osim ubaèenog 21 koša imao je i šest skokova te osam asistencija.

Latest Posts

NE PROPUSTITE