Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Uzbudljiva veèer u NBA ligi, porazi Thundera i Knicksa

U vrlo neizvjesnim završnicama košarkaši Washingtona na svom su parketu porazili Oklahomu, dok su Clippersi bez ozlijeðenog Chrisa Paula uspjeli pobijediti Dallas.

Tek drugu pobjedu u sezoni ostvarili su Wizardsi koji su neoèekivano slavili protiv vrlo jakog Thundera. Premda su svoj dio posla u redovima gostiju odradili Westbrook i Durant ubacivši 36 odnosno 33 koša, ipak je momèad Washingota predvoðena Wallom i Youngom uspjela doæi do pobjede. Tako je prekinut niz Oklahome od sedam uzastopnih pobjeda, a treba reæi da je 1,9 sekundi prije kraja Durant promašio tricu za produžetak.

  • Rekorderi dana

  • Koševi: Russell Westbrook (36)
  • Asistencije: Steve Nash (11)
  • Skokovi: Dwight Howard (25)
  • Ukradene lopte: Ricky Rubio (6)
  • Blokade: DeAndre Jordan (5)

Produžetak se, pak, igrao u Philadelphiji gdje je Denver nanio prvi domaæi poraz Sixersima u sezoni. Domaæe su predvodili igraèi s klupe Young koji je ubacio 22 i Turner s 20, dok je prvo ime Nuggetsa bio Miller s 28 koševa, 10 asista i osam skokova, a i on nije bio starter u petorci Denvera.

Tony Parker je sa 16 od svojih 25 koševa u posljednjoj èetvrtini odveo Spurse u produžetak kod Orlanda, da bi na kraju stigli do pobjede 85:83. Za Magic je najuèinkovitiji bio Howard s 24 koša i skokom više.

Tricom Billupsa u zadnjoj sekundi Clippersi su srušili aktualne prvake iz Dallasa. U izostanku Chrisa Paula koji je propustio treæu utakmicu u nizu, stvari su u svoje ruke preuzeli Billups i Williams koji su kombinirano ubacili 47 poena.

Iskusni Steve Nash i dalje je u sjajnom ritmu, a ovaj puta je njegov uèinak bio dostatan za pobjedu Sunsa u Madison Square Gardenu. Kanaðanin je ubilježio 26 koševa i 11 dodavanja, dok se na prvom igraèi Knicksa osjete problemi s ozlijeðenim zglobom. Naime, Carmelo Anthony je iz igre gaðao 5-22.

Vrlo raspoložen bio je mlaði Gasol u gostujuæoj pobjedi Memphisa kod Hornetsa. Marc je ubacio 22 koša, te pridodao 12 skokova i 7 asistencija.

Latest Posts

NE PROPUSTITE